Lohkolämmitin 611, Defa 🙂

Defa lohkolämmitin 5 vuoden takuulla

  • Defa on alan markkinajohtaja

Defa-moottorilämmittimillä on 5 vuoden takuu. Suosittelemme käyttämään automallikohtaista hakutoimintoamme oikean tuotteen etsintään. Löydät linkin tuotetiedoista. Lue lisää >>

259

208,87 alv 0 %

Ilmainen toimitus

Valitettavasti tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Haluatko ilmoituksen, kun tuotetta on taas saatavilla? Jätä meille yhteystietosi.

Saatat olla kiinnostunut näistä

Tästä pääset Virtasenkaupan Defa-lämmitinhakuun, klikkaa!

Käyttö:
Defan moottorinlämmittimet on kehitetty normaaliin käyttöön, jolla tarkoitetaan kolme kolmen tunnin mittaista kytkentää (3 x 3h) vuorokaudessa, 150 päivänä vuodessa (noin 5 kuukautta / vuosi). Lämmittimelle tulee tehdä vuosittainen tarkistus, mikäli moottorinlämmitintä käytetään aggregaateissa, pelastusajoneuvoissa tai muissa ajoneuvoissa, joissa moottorinlämmitin on jatkuvasti kytkettynä. Tällöin moottorinlämmittimen johtoliitokset ja lämmittimen toiminto tulee tarkistaa. Viallinen lämmitin täytyy vaihtaa (normaali tuotetakuu ei koske lämmittimiä, jotka ovat kytkettynä jatkuvasti). Lämmittimen ikä lyhenee huomattavasti jos moottorinlämmitintä käytetään pistorasiassa, jossa on jaksottainen virransyöttö eli virta kytkeytyy päälle ja pois useita kertoja tunnin aikana. Normaali tuotetakuu ei korvaa tällaisessa käytössä vaurioituneita lämmittimiä.

Käytetään ilmajäähdytteisissä moottoreissa tai yhdessä jäähdytysnesteeseen asennettavan moottorinlämmittimen kanssa. Vastuselementti asennetaan suoraan öljyn kanssa kosketuksiin (A) etenkin suurissa moottoreissa. Jos vastuselementti on suorassa kosketuksessa öljyyn, saa öljynvalmistajien asettaman määräyksen mukaan vastuselementin lämmitysteho olla pinnaltaan enintään 2,4 W / cm². Tällöin öljyn voiteluominaisuudet säilyvät hyvin. Yleisin teho öljynlämmittimissä on 250 W. Tämän tyyppiset elementit eivät toimi sulakkeena ylikuumetessaan. Öljynlämmittimiä on kahta tyyppiä: lämmittimet, jotka asennetaan öljypohjassa olevan luukun tai levyn tilalle sekä lämmittimet, joissa vastuselementti asennetaan kierteiseen reikään öljypohjassa. Huom: myös 800-sarjan lämmittimistä osa on öljyä lämmittäviä, mutta ne ovat pintakiinnitteisiä säteilylämmittimiä.

Moottorinlämmitin asennetaan vain asennusohjeen mukaiseen autoon ja asennuksen saa tehdä vain ammattitaitoinen asentaja.

  • Jännite: 230 V
  • Teho: 370 W
  • Suojausluokka: IP44


Yhteensopivuuslista:

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Tuotekoodi: D411611

Takuu: 5 vuotta

Toimitus alkaen 0 €
Muut tuotteet samassa ryhmässä

EAN-koodi: 7042284116117