Lohkolämmitin 2761, Defa 🙂

Defa letkulämmittimet (ns. yleislämmittimet)

  • Defa on alan markkinajohtaja
  • Takuu 5 vuotta

Defa-moottorilämmittimillä on 5 vuoden takuu. Suosittelemme käyttämään automallikohtaista hakutoimintoamme oikean tuotteen etsintään. Löydät linkin tuotetiedoista. Lue lisää >>

Säästä
69 €

139
norm. 208
112,10 alv 0 %

Heti maahantuojan varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme huomenna

Ilmainen toimitus

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Tästä pääset Virtasenkaupan Defa-lämmitinhakuun, klikkaa!

Yleismallinen letkulämmitin, pakkaus sisältää 4 kpl:tta letkuliittimiä: 2 x suora, 1 x 45° ja 1 x 90°.

Käyttö:
Defan moottorinlämmittimet on kehitetty normaaliin käyttöön, jolla tarkoitetaan kolme kolmen tunnin mittaista kytkentää (3 x 3h) vuorokaudessa, 150 päivänä vuodessa (noin 5 kuukautta / vuosi). Lämmittimelle tulee tehdä vuosittainen tarkistus, mikäli moottorinlämmitintä käytetään aggregaateissa, pelastusajoneuvoissa tai muissa ajoneuvoissa, joissa moottorinlämmitin on jatkuvasti kytkettynä. Tällöin moottorinlämmittimen johtoliitokset ja lämmittimen toiminto tulee tarkistaa. Viallinen lämmitin täytyy vaihtaa (normaali tuotetakuu ei koske lämmittimiä, jotka ovat kytkettynä jatkuvasti). Lämmittimen ikä lyhenee huomattavasti jos moottorinlämmitintä käytetään pistorasiassa, jossa on jaksottainen virransyöttö eli virta kytkeytyy päälle ja pois useita kertoja tunnin aikana. Normaali tuotetakuu ei korvaa tällaisessa käytössä vaurioituneita lämmittimiä.

Defa 700-sarja:
Lämmittimet ilman termostaattia. Lämmittimissä on vastuselementti sekä vesipesä tulo- ja lähtöliitännöillä, jotka soveltuvat eri kokoisille letkuhalkaisijoille. Sekä lämmittimet termostaatilla. Lämmitin on varustettu termostaatilla, joka säätelee jäähdytysnesteen lämpötilaa. Se katkaisee virransyötön, kun neste lämmittimen tulo- tai lähtöpuolella saavuttaa 80°C lämpötilan. Termostaatti kytkee virransyötön uudestaan 70°C lämpötilassa.

  • Jännite: 230 V
  • Teho: 500 W
  • Suojausluokka: IP44


Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Tuotekoodi: D412761

Takuu: 5 vuotta

Toimitus alkaen 0 €
Muut tuotteet samassa ryhmässä

EAN-koodi: 7042284127618